NATUUR BEWUST


Duurzaamheid is belangrijk voor ons. Daarom bestaan de drukinkten die we gebruiken uit 95% hernieuwbare grondstoffen. We werken met elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen en vertrouwen op grondstoffenbesparende materialen.

FSC® & PEFC


We zijn FSC® & PEFC gecertificeerd. Dit zijn tekenen van duurzame bosbouw. Gedrukte producten worden gedrukt op papier gemaakt van hout uit economisch, ecologisch en sociaal duurzaam beheerde bossen. Het beheer van deze bossen voldoet aan strenge milieubescherming en economische en sociale criteria. Het FSC Labour Policy Statement is op aanvraag beschikbaar.

NAAR WENS: KLIMANEUTRALE PRODUKTION


Op verzoek bieden wij klimaatneutrale producten aan. Hiervoor berekenen we de CO2-uitstoot van uw bestelling, compenseren we de broeikasgassen en voorzien we u van het "klimaatneutrale" label om uw product te labelen. Door klimaatneutrale producten te kopen, levert u een bijdrage aan wereldwijde klimaatbescherming en steunt u erkende klimaatbeschermingsprojecten.

PREMIUM-PSO


De PSO beschrijft een gestandaardiseerde procedure voor de productie van gedrukte producten; van prepress tot eindproduct. Op deze manier kan het productieproces van het vastleggen van de printgegevens tot het afgewerkte eindproduct kwalitatief worden gegarandeerd. Alle productieprocessen worden gecontroleerd, getest en gecontroleerd met behulp van geschikte testapparatuur en controlemethoden, die worden beschreven door de PSO. Om premium PSO te krijgen, moet je dichterbij komen Toleranties in de toonwaarde nemen toe, in de verspreiding en in de effen kleuring van de primaire kleuren worden waargenomen.


MADE IN OSTBELGIEN


"Made in East Belgium" staat voor hoogwaardige producten die de consument op korte manieren bereiken. Dit bevordert niet alleen het bewustzijn van de regio. Nauwe relaties tussen producenten en consumenten helpen de economie te versterken, banen in de regio veilig te stellen, de regionale identiteit te versterken en het culturele landschap voor toekomstige generaties te behouden.

BECAUSE WE CARE

ABOUT OUR NATURE

Home    Spectrum    Specials    Geschiedenis    Certificatie    Contact

KLIEMO A.G.

Hütte 53

4700 Eupen | België | Route


info@kliemo.be

Tel.: +32 (0)87 59 50 00

Fax: +32 (0)87 55 57 81


BTW BE 0421.159.746

© 2020 Kliemo | Alle rechten voorbehouden

Français

English

Deutsch

Nederlands


Disclaimer

Gebruikersvoorwaarden

Privacy verklaring